Dennis ter Beek

Naam: 
Dennis ter Beek
Functie: 
Parkmanager Kustpark Egmond aan Zee en Vakantiepark Callassande
Vakgebied: 
Parkmanagement

Van supermarkt hulpkracht naar Parkmanager Kustpark Egmond aan Zee en Vakantiepark Callassande’

Toen ik 15 jaar was zat ik op de middelbare school in Volendam. Na deze school wilde ik of een toeristische opleiding volgen, of een opleiding tot onderwijsassistent. Uiteindelijk koos ik voor het laatste. Achter de Volendamse dijk werd een nieuw vakantiepark gebouwd: Marinapark Volendam. Mijn nieuwe bijbaan was een feit en als 16 jarige begon ik in juni 2007 te werken voor Roompot Vakanties als hulpkracht supermarkt in Volendam, waar ik in de weekenden en schoolvakanties werkte.

Op mijn 17e ben ik fulltime gaan werken. Inmiddels mocht ik de receptie bemannen en werkte ik zowel in de supermarkt als op de receptie. Dit was echt helemaal mijn ding!

Gezien het feit dat ik nog leerplichtig was en ik het van belang vond mijn diploma te behalen, besloot ik om een toeristische opleiding te gaan doen. Alle weekenden en schoolvakanties bleef ik tijdens mijn studie werken als receptionist in Volendam. Na mijn opleiding was ik vastberaden om verder te groeien binnen de organisatie.

In 2011 behaalde ik mijn diploma. Samen met mijn toenmalige parkmanager en de directeur operations hebben wij toen gekeken wat de mogelijkheden waren. Er volgde een intensieve inwerkperiode op Vakantiepark Weerterbergen, waar ik op alle afdelingen heb meegelopen met de afdelingsverantwoordelijke. Na deze leerzame periode ben ik gevraagd om parkmanager te worden van Kustpark Egmond aan Zee. In januari 2012 ben ik hieraan begonnen. Een prachtige uitdaging als je 21 jaar bent!

Bij Roompot kun je een prachtige groei doormaken en heel veel leren. In mijn huidige baan weet je nooit wat je te wachten staat. Iedere dag is een verrassing. Het leukste blijft natuurlijk het contact met onze gasten, ervoor zorgen dat men een prettige vakantie beleeft. Sinds 2014 heeft Roompot Vakantiepark Callassande in Callantsoog overgenomen. Dit park, welke inmiddels is uitgebreid  met 96 Duynlodges, valt ook onder mijn verantwoording. Werken bij Roompot is uitdagend en absoluut nooit saai! Ervaar het zelf en solliciteer ook bij Roompot Vakanties. Dan zijn wij binnenkort misschien wel collega’s smiley