Vakantiewerk?

Algemeen

Als de vacature niet meer zichtbaar is op onze website dan is deze al ingevuld. Wil je er volgende keer als eerste bij zijn? Meld je dan aan voor een Job Alert! Je krijgt dan als eerste een mailtje zodra er een vacature online komt in jouw interessegebied.

Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de afdeling HR:


Telefoonnummer: 0113-820781
E-mail: HR@roompot.nl.

Je mag binnen twee weken een reactie van ons verwachten. Na twee weken niets gehoord? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Als je het sollicitatieformulier hebt ingevuld en verzonden, krijg je automatisch een bericht dat je sollicitatie is verstuurd. Als je dit bericht niet ontvangt kan het zijn dat er iets fout is gegaan. Zou je dan nogmaals willen solliciteren? Bij twijfel mag je ons altijd bellen op 0113-820781.

Stage

Voor al je vragen zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 0113-820781, per WhatsApp op 06-12772349 of per e-mail via stage@roompot.nl.

Op dit moment nog wel! Wil je het graag zeker weten voor je solliciteert? Stuur ons dan even een e-mail naar stage@roompot.nl. 

Jazeker! Wij hebben stageplaatsen beschikbaar in Duitsland.

Intern verblijf is niet verplicht tijdens je stage.

De mogelijkheden mag je altijd in een gesprek navragen. We hebben de mogelijkheid om samen te gaan niet altijd, maar kijken graag in een gesprek samen met jou naar je voorkeur en wensen.

Dit is afhankelijk van jouw stage. Ga je fulltime stage lopen? Dan werk je gemiddeld 40 uur per week en ben je standaard 2 dagen per week vrij. Soms zijn deze achter elkaar, soms lukt dat helaas niet.

Als je het formulier helemaal hebt ingevuld en verstuurd krijg je automatisch een e-mail. Controleer daarom goed of je jouw e-mailadres goed hebt ingevoerd! Als je dit bericht niet ontvangt, is er iets fout gegaan. Zou je dan nogmaals willen solliciteren? Mocht je daarna nog geen bericht binnen hebben gehad kan je ons bellen op 0113-820781.

Je mag tijdens je sollicitatie een voorkeur voor een park doorgeven. Wij kunnen geen garantie geven dat je automatisch op dat park wordt geplaatst. Wij streven er naar om een match te maken op basis van verschillende onderdelen zoals stagebegeleiding, opdrachten en grootte van het park waardoor jij het meest uit je stage gaat halen!

Uiteraard is dat mogelijk! Voor een stageplaats op het hoofdkantoor kan je een e-mail sturen naar stage@roompot.nl.

Je kunt binnen een week een reactie van ons verwachten op jouw sollicitatie.