Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Corona

Zeker weten! Wij als Roompot zijn continu bezig om ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun werkzaamheden op onze parken en op ons hoofdkantoor zo veilig mogelijk kunnen doen. Hiervoor houden we momenteel dagelijks de maatregelen van het RIVM in de gaten en houden we goed contact met de Branchevereniging Recron.  

Onze parken en het hoofdkantoor zijn ingericht op het werken met 1,5 meter afstand én wij hebben voldoende facilitaire voorzieningen om zo hygiënisch mogelijk te werken. Om dit te bereiken hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Denk daarbij aan handschoenen, mondkapjes, desinfecterende gels, signing, bestickering, etc.   

Voor actuele medische informatie kun je het beste de websites van onderstaande organisaties volgen:  

 

Heb je hier vragen over? Neem contact op met onze HR afdeling via hr@roompot.nl

Op dit moment helaas niet! Wij hebben nauw contact met de veiligheidregio’s in Nederland voor (gedeeltelijke) heropening van de parken. Wij verwachten hier binnenkort meer informatie over te ontvangen!  

Kijk voor het volledige overzicht van onze parken die gesloten en open zijn op: https://www.roompot.nl/coronavirus/ 

De parken die open zijn hebben beperkte opening van de afdelingen op de parken. De afdelingen die nu open zijn: receptie, schoonmaak, technische dienst, supermarkt. 

Dit is mogelijk. Klik hier voor al onze vacatures welke vacatures er op dit moment open staan. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel graag bij ons komen werken? Neem dan contact op met ons via HR@roompot.nl of bel 0113-820781. 
 

Mocht je geen vacature tegenkomen die bij jou past? Meld je dan aan voor de JobAlert. Hierdoor ontvang je direct een mailtje als jouw vacature online komt! Aanmelden kan via deze link.  

Dit is mogelijk. Klik hier voor al onze vacatures welke vacatures er op dit moment open staan. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel graag bij ons komen werken? Neem dan contact op met ons via HR@roompot.nl of bel 0113-820781. 

Dit is mogelijk. Bekijk het overzicht van stagevacatures om te zien welke stagevacatures er op dit moment openstaan.  

Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel graag bij ons komen stage lopen? Neem dan contact op met ons via stage@roompot.nl of bel 0113-820781. 

Tot 1 september kunnen wij jou helaas niet uitnodigen voor een fysiek gesprek bij ons op het hoofdkantoor in Goes. Tot op heden vinden sollicitatiegesprekken plaats via de digitale middelen, bijvoorbeeld Whatsapp, Skype of Teams.   

Onze recruiters nemen jouw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling. Wij nemen in eerste instantie per mail of telefonisch contact met jou op. Daarna zullen we de verdere sollicitatieprocedure met jou bespreken. We proberen zoveel mogelijk sollicitatiegesprekken te laten plaatsvinden via de digitale middelen, bijvoorbeeld Whatsapp, Skype of Teams. 

Zoals altijd nemen wij jouw sollicitaties zo snel mogelijk in behandeling. Wij gaan er alles aan doen om te zorgen dat jij op 1 juni een stageplek bij ons kan krijgen. Zodra wij groen licht hebben ontvangen van het RIVM gaan wij zo snel mogelijk iedereen een plekje toewijzen. Heb je interesse, maar wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de vacatures of maatregelen? Neem even contact op met ons via 0113-820781 of via stage@roompot.nl.