Vakantiewerk?

Algemeen

Als de vacature niet meer zichtbaar is op onze website dan is deze al ingevuld. Wil je er volgende keer als eerste bij zijn? Meld je dan aan voor een Job Alert! Je krijgt dan als eerste een mailtje zodra er een vacature online komt in jouw interessegebied.

Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de afdeling HR:


Telefoonnummer: 0113-820781
E-mail: HR@roompot.nl.

Je mag binnen twee weken een reactie van ons verwachten. Na twee weken niets gehoord? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Als je het sollicitatieformulier hebt ingevuld en verzonden, krijg je automatisch een bericht dat je sollicitatie is verstuurd. Als je dit bericht niet ontvangt kan het zijn dat er iets fout is gegaan. Zou je dan nogmaals willen solliciteren? Bij twijfel mag je ons altijd bellen op 0113-820781.

Mocht je geen vacature tegenkomen die bij jou past? Meld je dan aan voor de Job Alert. Hierdoor ontvang je direct een mailtje als jouw vacature online komt! Aanmelden kan via deze link.  

Stage

Voor al je vragen zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 0113-820781, per WhatsApp op 06-12772349 of per e-mail via stage@roompot.nl.

Op dit moment nog wel! Kijk op www.werkenbijroompot.nl/vacatures/stage voor alle vacatures.

Heb je vragen? Stuur ons dan een appje! Ons nummer is 06-12772349.

Jazeker! Wij hebben stageplaatsen beschikbaar in Duitsland.

Intern verblijf is niet verplicht tijdens je stage.

De mogelijkheden mag je altijd in een gesprek navragen. We hebben de mogelijkheid om samen te gaan niet altijd, maar kijken graag in een gesprek samen met jou naar je voorkeur en wensen.

Dit is afhankelijk van jouw stage. Ga je fulltime stage lopen? Dan werk je gemiddeld 40 uur per week en ben je standaard 2 dagen per week vrij. Soms zijn deze achter elkaar, soms lukt dat helaas niet.

Meestal krijg je binnen een week een reactie van ons! Nog niet gehad? Stuur ons dan een appje! Dit kan naar 06-12772349.

Je mag tijdens je sollicitatie een voorkeur voor een park doorgeven. Wij kunnen geen garantie geven dat je automatisch op dat park wordt geplaatst. Wij streven er naar om een match te maken op basis van verschillende onderdelen zoals stagebegeleiding, opdrachten en grootte van het park waardoor jij het meest uit je stage gaat halen!

Uiteraard is dat mogelijk! Voor een stageplaats op het hoofdkantoor kan je een e-mail sturen naar stage@roompot.nl.

Je kunt binnen een week een reactie van ons verwachten op jouw sollicitatie. 

Corona

Zeker weten! Wij als Roompot zijn continu bezig om ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun werkzaamheden op onze parken en op ons hoofdkantoor zo veilig mogelijk kunnen doen. Hiervoor houden we momenteel dagelijks de maatregelen van het RIVM in de gaten en houden we goed contact met de Branchevereniging Recron.  

Onze parken en het hoofdkantoor zijn ingericht op het werken met 1,5 meter afstand én wij hebben voldoende facilitaire voorzieningen om zo hygiënisch mogelijk te werken. Om dit te bereiken hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Denk daarbij aan handschoenen, mondkapjes, desinfecterende gels, signing, bestickering, etc.   

Voor actuele medische informatie kun je het beste de websites van onderstaande organisaties volgen:  

 

Heb je hier vragen over? Neem contact op met onze HR afdeling via hr@roompot.nl

Kijk voor het volledige overzicht van onze parken die gesloten en open zijn op: https://www.roompot.nl/coronavirus/