Contact

Contact

Veelgestelde vragen

Algemeen

Al onze openstaande vacatures staan op deze website. Indien een eerder openstaande vacature van de site is gehaald, betekent het dat deze vacature al is ingevuld. We raden je aan om gebruik te maken van onze Job Alert, door rechts onderaan op de roze knop “Job Alert” te klikken kun je je direct aanmelden. Je ontvangt vervolgens automatisch onze relevante vacatures per email. Zodra je een baan vindt die bij jou past, kun je vanuit het vacatureoverzicht meteen je sollicitatie versturen.

  • De selectiedagen worden op de volgende locaties gehouden: Hof Domburg, ’t Wolfsven, Kijkduin, Egmond aan Zee, Hunzedal en De Katjeskelder*
  • De selectiedagen zijn verplicht om aangenomen te worden.
  • Voor sommige managementfuncties volgt een tweede gesprek op locatie.
  • De dag is onbetaald en reiskosten worden niet vergoed.
  • Koffie, water en thee wordt gedurende de dag verzorgd.

* eenmalige uitzondering op Weerterbergen.

Voor meer informatie over een openstaande vacature kun je contact opnemen met één van onze HR contactpersonen. De contactgegevens vind je hiernaast. Informatie over salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en dergelijke worden besproken tijdens de sollicitatiegesprekken.

Ja, wij hebben diverse vakantieparken in het buitenland. Neem een kijkje op onze stagewebsite voor een overzicht van de buitenlandse parken waar stage gelopen kan worden.

Je kunt solliciteren via deze website, waar al onze openstaande vacatures op staan. Solliciteren doe je door bij de vacature te klikken op de blauwe button “solliciteer” en vervolgens het sollicitatieformulier volledig in te vullen. Nadat je het sollicitatieformulier volledig hebt ingevuld en verzonden, krijg je van ons een ontvangstbevestiging.

Je kunt binnen uiterlijk vier weken een reactie van ons verwachten op jouw sollicitatie.

Je ontvangt automatisch een bericht wanneer je sollicitatie succesvol is verstuurd. Indien dit niet het geval is, verzoeken wij het nogmaals te proberen. Als ook de tweede poging is mislukt, kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0113-374110.

Stage

Voor meer informatie over een interessante stage bij Roompot Vakanties kun je contact opnemen met het Roompot Stagebureau. Dit kan per mail via stage@roompot.nl en telefonisch via 0113 – 374321.

Op onze stage website zijn al onze beschikbare stageplaatsen te vinden.