Vakantiewerk?

Roompot Academy en doorgroeimogelijkheden

Roompot Vakanties is er trots op om momenteel meer dan 2000 professionele werknemers in dienst te hebben. Per jaar bedienen zij samen ongeveer 2 miljoen gasten die samen meer dan 11 miljoen nachten bij Roompot Vakanties komen slapen.

Om te zorgen dat alle werknemers met een tevreden gevoel van en naar hun werk gaan, proberen we een open sfeer te creƫren waarin de werknemer zich verder kan ontplooien.

Roompot Vakanties streeft naar een succesvolle formule waarbij alle werknemers worden gewaardeerd. Hierbij respecteren we niet alleen elkaar, maar ook onze gasten en onze omgeving. We geloven dat iedere medewerker bijdraagt aan het succes van Roompot Vakanties, de grootste speler in Nederland op het vlak van recreatie waar kernwaarden als gastgerichtheid en betrouwbaarheid centraal staan.

Roompot Academy

Het opleiden van medewerkers en stagiaires neemt een belangrijke plaats in binnen het beleid. We werken samen met trainers en coaches om zelfontplooiing en deskundigheid te bevorderen. De Roompot Academy is opgericht om medewerkers te stimuleren deel te nemen aan de verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden, zowel intern als extern.

Roompot Academy is onderverdeeld in een ABCD. De A is van Academy. B, C en D zijn de pijlers waaruit de Roompot Academy is opgebouwd:

  • B innenhalen en opleiden
  • C oachen en begeleiden
  • D oorgroeien en behouden
Placeholder