Hbo stage

Hbo stage

Roompot Vakanties vindt het belangrijk om hbo-studenten wegwijs te maken in de wereld van toerisme. Inmiddels hebben veel studenten met succes hun (afstudeer)stage afgerond en sommige zijn zelfs werkzaam binnen ons bedrijf als we een goede match blijken!

Meewerkstage

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde 2e of 3e jaars hbo-stagiaires die voor een periode van ongeveer een half jaar mee willen werken op één van onze afdelingen op het hoofdkantoor van Roompot Vakanties in Kamperland of Middelburg (Zeeland) om de kneepjes van het vak te leren. Denk bijvoorbeeld aan Sales & Marketing, Revenuemanangement, Internet, Parkevents, Systemmanagent & projects, Concernbeheer of Finance & Control.

Afstudeerstage

Er zijn regelmatig mogelijkheden om af te studeren op een van de afdelingen op het hoofdkantoor van Roompot Vakanties in Kamperland of Middelburg (Zeeland). Geef op het online sollicitatieformulier duidelijk aan wat je wensen zijn, welke competenties je moet halen en welke eisen je opleiding stelt. En vergeet niet aan te geven op welke afdeling je stage wil lopen!

Ervaringen

Ben jij benieuwd hoe andere studenten hun stage bij Roompot Vakanties beleefd hebben? Lees de ervaringen en ontdek hoe leuk én leerzaam stage lopen bij ons is!

Vacatures