Vakantiewerk?
 
Waarom stage lopen bij Roompot Vakanties?
Afhankelijk van je niveau en leerjaar kun jij bij ons van alles leren. Samen met jou kijken we welke werkzaamheden je wilt leren of welke je wilt verbeteren tijdens je stage, een stage op maat dus!
 
Andere redenen
•           Training for free
•           Erkend leerbedrijf via S-BB
•           'Buitenlands' stagegevoel
•           Salaris € 325,- per maand
•           Begeleidend leren (online Stagevolg Systeem)
•           Mogelijkheid om intern te overnachten
•           Stijlvolle Roompot outfit(s)
•           Kans op een baan! (mits we een goede match blijken ;-))
 
De procedures
De procedure voor hbo stagiaires
Solliciteren kan via de vacatures. Staat er geen passende vacature voor jou tussen? Stuur ons dan een e-mail naar stage@roompot.nl. Wij gaan dan kijken of er wellicht een stagemogelijkheid is voor jou! Als jouw sollicitatie binnen is zullen wij deze met het desbetreffende afdelingshoofd doorspreken. Ziet het afdelingshoofd ook de mogelijkheden? Dan zullen wij jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!
 
De procedure voor de Sport & Animatie / Allround Leisure / Entertainment / Sport & Bewegen
Solliciteren kan via de algemene vacature 'Allround Leisure' op onze vacaturepagina. Heb je een voorkeur voor locatie of regio? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Binnen een aantal werkdagen krijg je van ons een berichtje met aanvullende vragen. 
 
Opdracht 1: maken van een vlog
Is alle informatie duidelijk? Dan krijg je de opdracht om een vlog te maken waarin jij motiveert waarom jij dé Animatiemedewerker van Roompot moet worden. Deze vlog wordt beoordeeld door het Stagebureau.
 
Vlog wordt goedgekeurd. En nu?
Als je door bent naar de volgende ronde, wordt je uitgenodigd voor de selectietraining. Dit is een tweedaagse selectietraining waarbij je naast een sollicitatiegesprek ook een aantal workshops krijgt. Je wordt op basis van de workshops beoordeeld of je mag stage lopen bij Roompot Vakanties. 
 
YES! Je bent aangenomen. Wanneer ontmoet je jouw team?
Bij de selectietraining heb je gelijk je contract ondertekend. Je wordt nu uitgenodigd voor de Kick Off op 28 maart 2020. Per park verschilt het of dit één dag of twee dagen is. Tijdens de Kick Off leer je jouw team, je nieuwe stageplaats en slaapplaats voor de komende stageperiode kennen.
 
Procedure voor Front Office
Solliciteren kan via de algemene vacature 'Allround Leisure' op onze vacaturepagina. Heb je een voorkeur voor locatie of regio? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Binnen een aantal werkdagen krijg je van ons een berichtje met aanvullende vragen. 
 
Sollicitatiegesprek 
Na ontvangst van je online sollicitatieformulier krijg je bericht of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatie ochtend of middag met ons selectieteam. Naast een kort interview krijg je een specifieke opdracht. Aan het einde van de ochtend of middag hoor je meteen of je aangenomen bent. 
 
YES! Je bent aangenomen. Wanneer ontmoet je jouw team?
Als je bent aangenomen word je uitgenodigd voor de Kick Off op het park waar je stage gaat lopen. Op deze dag leer jij je collega's, je stagebegeleider en het park kennen waar je stage gaat lopen. Een vrolijk en leerzaam begin van je stage! Natuurlijk krijg je uitgebreide informatie over je stage, een rondleiding over het park, een lunch en teken je je stagecontract van Roompot Vakanties en van je school.
 
Procedure voor Horeca en Allround Service
Solliciteren kan via de algemene vacatures op de vacaturepagina. Geef in het opmerkingenveld aan als je een voorkeur voor regio of locatie hebt. Wij gaan kijken naar de mogelijkheden en sturen jou een berichtje hierover. Hebben we de perfecte locatie voor jou gevonden? Dan sturen wij jouw sollicitatie door naar dit park. Zij nodigen jou dan uit voor een sollicitatiegesprek.