Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Eigenarenservice

Hoi! Wie ben je en wat is je functie?
Mijn naam is Jan Everaers, verantwoordelijk voor de afdeling. Inmiddels ben ik sinds 2009 werkzaam voor Roompot, altijd op deze afdeling. Het leukste aan mijn werk is het persoonlijke contact met de investeerders van Roompot, als een eigenaar daarna tevreden is geeft dat veel voldoening. Verder vind ik het leuk om medewerkers en stagiaires op hun eigen manier vrijheid te geven om zichzelf optimaal te kunnen ontwikkelen!

Hoi Jan! Kan je ons alvast iets vertellen over de afdeling Eigenarenservice?
De afdeling Eigenarenservice is het algemene aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op een Roompot vakantiepark. De medewerkers van de afdeling in Middelburg en Uithoorn zorgen er samen voor dat alle contact met een (potentiële) eigenaar (zowel persoonlijk als telefonisch/schriftelijk) professioneel wordt afgehandeld. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie/bewaking van onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op Roompot vakantieparken.

Jan, waarom is het zo leuk om te werken op de afdeling Eigenarenservice?
Natuurlijk hebben wij het allerleukste team van de hele organisatie. Onze collega’s helpen je graag om van jouw stage een groot succes te maken. Zeker als je een afstudeerstage bij ons loopt zijn er nog heel veel onderwerpen die klaar zijn om door jou opgepakt te worden. Daarnaast is het werk op onze afdeling heel afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is.