Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?
Hoi! Wie ben je en wat is je functie?
Hoi, mijn naam is Iris van Houdt en ik ben HR coördinator. Daarnaast begeleid ik de stagiaires die op het Stagebureau stage komen lopen.
 
Hey, mijn naam is Shari Pattij en ik ben HR adviseur binnen Roompot Vakanties en begeleid daarnaast de stagiaires die stage komen lopen op onze afdeling.
 
Hoi Iris en Shari! Kunnen jullie ons alvast iets vertellen over de HR-afdeling?
Zeker! Onze HR-afdeling is verdeeld in 5 subafdelingen. We hebben het Stagebureau, Opleidingen & trainingen, Parken, Hoofdkantoor én Arbo. Bij het stagebureau wordt alles geregeld rondom de werving & selectie van de stagiaires. Bij de opleidingen en trainingen worden diverse trainingen georganiseerd voor stagiaires én personeel. Je kan bijvoorbeeld denken aan horecatrainingen, veiligheidstrainingen of taaltrainingen.
 
Bij het eilandje parken en hoofdkantoor houden de collega’s zich dagelijks bezig met de invulling van de vacatures op de parken en het hoofdkantoor. De collega van de Arbo houdt zich bezig met de algemene veiligheid op de vakantieparken. Je kan hierbij denken de RI&E’s, EHBO’ers en BHV’ers.
 
Iris, waarom is het zo leuk om stage te lopen op het Stagebureau?
Wat werken en stagelopen op het Stagebureau zo leuk maakt, is de variatie in je werkzaamheden. Je behandelt sollicitanten voor stages, bereid selectiedagen voor en woont ze bij, je hebt contact met veel collega’s, scholen en andere externe partijen. Ook bieden wij ruimte voor eigen initiatieven. Heb jij een leuk idee? Doe een voorstel en dan gaan we samen kijken wat mogelijk is! Als jij op zoek bent naar een uitdagende stage waar je veel kan en mag doen, is een stage op het Stagebureau van Roompot zeker iets voor jou!
 
Shari, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de HR-afdeling?
Wat het stagelopen op onze HR-afdeling volgens mij interessant maakt, is de grote mate van zelfstandigheid die wij je bieden. Natuurlijk geven wij je de nodige begeleiding, maar je wordt zeker ook wat losgelaten en we bieden je ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatieven. Je wordt gestimuleerd om het maximale uit jezelf te halen en er wordt hard gewerkt, maar er is bij ons zeker altijd ruimte voor een geintje. Als je wil leren hoe het er binnen een grote, professionele organisatie aan toe gaat, ben je bij ons aan het juiste adres!