Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Paul Moerland

Stagebegeleider Sales & Marketing

Op de afdeling Sales & Marketing werken we onder andere aan de campagnes, PR, parkcommunicatie, sponsoring, productie en beheer van content en de Koos Konijn Foundation. Op onze deze afdeling staan we samen sterk, helpen we elkaar en lachen we ook zeker hard om elkaars grappen.

Ik ben Paul Moerland en binnen mijn functie als medewerker sponsoring houd ik mij voornamelijk bezig met de begeleiding en activatie van het hoofdsponsorschap van Team Roompot-Nederlandse Loterij. Naast de dagelijkse werkzaamheden op kantoor ben ik regelmatig onderweg voor afspraken met externe partijen, het bijwonen van events of het realiseren van activaties op evenementen of de parken.

Stage lopen is niet alleen je stageopdracht uitvoeren en meewerken. Het is ook bedoeld om te ontdekken waar je interesses liggen en op welke vlakken je uitblinkt of juist nog kunt verbeteren. Door stage te lopen op de afdeling Sales & Marketing krijg je een unieke inkijk binnen onze organisatie en ervaar je hoe werkzaamheden er in de praktijk uitzien. Daarnaast heb je veel contact met collega´s die werkzaam zijn op andere afdelingen of de parken en contactpersonen bij externe partijen. Zo bouw je contacten op waar je ook na je stage nog veel aan kunt hebben.