Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Bospark de Schaapskooi

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Leuk dat je komt kijken op de stagesite van Bospark de Schaapskooi in Epe! Mijn naam is Hilde Pannekoek en ik ben teamleidster en stagebegeleidster van de Sport en Animatie afdeling bij Bospark de Schaapskooi.

Hoi! Mijn naam is Lisanne van den Brink-Vlieger en ik ben werkzaam als hoofd receptie op Bospark de Schaapskooi in Epe.

Hoi Hilde en Lisanne! Jullie kunnen ons alvast iets vertellen over Bospark de Schaapskooi?
Bospark de Schaapskooi is een kleinschalig gezellig vakantiepark gericht op jonge gezinnen en ouderen. Zo hebben wij een Koos Kids club, receptie, winkel, horecagelegenheid, snackbar, diverse speeltuinen, een klein zwembad en een binnenspeelplaats. Wij werken hier met alle afdelingen samen als 1 team. Iedereen helpt elkaar waar nodig is en de meeste medewerkers kunnen ook op meerdere afdelingen ingezet worden. Een goede werksfeer en een open communicatie vinden wij heel belangrijk.

Hilde, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
Kom je bij ons op het park stage lopen dan werk je veel zelfstandig op de werkvloer. Ook help je mee op de andere afdelingen zoals horeca, receptie en winkel. Een leuke uitdaging op een gezellig park waarbij je het bedrijf volledig leert kennen door de diversiteit aan werkzaamheden. Alle leerjaren en niveaus zijn welkom op ons park en er is de mogelijkheid om intern te verblijven.

Lisanne, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Receptie?
Bij de receptie komen tijdens je stage alle voorkomende werkzaamheden aan bod zoals; inchecken, uitchecken, telefoon aannemen, reserveringen maken, klachten afhandelen en administratie. Je werkt altijd samen met een vaste medewerkster.

Door stage te lopen op een kleiner park werk je mee op meerdere afdelingen waardoor je veel leert over de organisatie.