Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Bospark Lunsbergen

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Roompot. Wij zijn Erik, Kirsten en Anja. Erik en Kirsten zijn dé stagebegeleiders van het Animatieteam en Anja begeleidt de studenten op de Receptie.

Hi iedereen! Jullie kunnen ons alvast iets vertellen over Bospark Lunsbergen?
Direct naast het Drentse natuurgebied Gieten-Borger ligt Bospark Lunsbergen. De kinderen kunnen lekker knutselen bij de Koos Kids Club, midgetgolfen, een duik nemen in het zwembad en spelen op de sportvelden, terwijl de ouders even ontspannen bij de bungalow met een goed boek. 

Erik en Kirsten, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
Stage bij Lunsbergen is super: wij bieden veel variatie, leuke activiteiten en veel groei mogelijkheden. Denk hierbij aan het leiden van activiteiten, presenteren van minidisco's en natuurlijk het spelen in onze shows!

Onze wens is om een zo divers mogelijk animatieteam samen te stellen. Daar pas jij natuurlijk bij. Creatief, sportief, spontaan, enthousiast en meelevend zijn eigenschappen die wij goed kunnen gebruiken. Samen met jou, ervaren hulpkrachten en ik zelf vormen wij een team dat alle gasten van jong tot oud dagelijks zullen gaan vermaken. Ook als je geen ervaring hebt, kun je bij ons terecht. Door onder meer door trainingen op ons park kan je bijvoorbeeld worden klaargestoomd om mee te spelen in 1 van onze shows. Uiteraard kun je tijdens je stage bij ons intern verblijven.

Anja, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Receptie?
Het is de bedoeling dat je gedurende 14 of meer weken stage komt lopen op de Receptie. Omdat de afdelingen Supermarkt, Receptie en de Horeca in één ruimte zitten ben je inzetbaar op alle afdelingen. Dit maakt het werken op Bospark Lunsbergen zeer leerzaam en afwisselend. Je maakt kennis met de werkzaamheden op alle afdelingen.

Ben je flexibel, gezellig, collegiaal enthousiast en een harde werk(st)er? Solliciteer dan naar een stageplek Front Office op Bospark Lunsbergen