Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Bospark 't Wolfsven

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hallo iedereen, mijn naam is Denise van de Graaf, Hoofd Sport & Animatie én stagebegeleider. Kom jij ons versterken op het leukste Roompotpark?
 
Mijn naam is Ingrid Janssen en ik ben hoofd receptie van 't Wolfsven. Sinds 2008 ben ik werkzaam als Receptioniste bij ’t Wolfsven en in 2012 ben ik Hoofd Receptie geworden.
 
Hoi Denise en Ingrid! Jullie kunnen ons alvast iets vertellen over Bospark ‘t Wolfsven?
Bospark ’t Wolfsven is omgeven door één van de grootste natuurreservaten van ons land: de Strabrechtse Heide. Vervelen is er hier met de vele faciliteiten niet bij. Spetteren in het overdekte zwembad en bij lekker weer in het natuurbad, een balletje slaan op de tennisbaan, vissen, (water)fietsen, alles is hier mogelijk! En als je vrij hebt kan je bijvoorbeeld een dagje shoppen in Eindhoven of spannende avonturen beleven in attractiepark Toverland! Daarnaast is ons park is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook intern verblijven is mogelijk.
Denise, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
Of het nu regent of waait, sneeuwt of veel te heet is: het sport en animatieteam op ’t Wolfsven is er om van iedere dag een memorabele te maken! We hebben als team één doel en dat is: het maximale halen uit alles wat we doen. Alleen als team kunnen we ervoor zorgen dat iedere dag weer een geweldige dag wordt voor onze gasten. Jij kunt het niet alleen en ik ook niet! Daarvoor heb ik JOUW hulp nodig.In dit sport en animatie team wordt er waarde gehecht aan de input die jij levert. Dit team wil graag jouw ideeën horen en zeker ook over de invulling van het activiteitenprogramma. Jouw mening telt, dat maakt ons alleen maar sterker.
 
Samen genieten = Samen een top vakantie verzorgen!
 
Ingrid, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Receptie?
Wanneer je er voor kiest om bij ons stage te lopen, kom je in een leuk team terecht met echte Brabantse gezelligheid. Maar het is ook hard werken en je kan bij ons veel leren over zowel de frontoffice als backoffice.
‘t Wolfsven is een groot park met zowel een camping als accommodaties. Er is daarom veel variatie in de werkzaamheden die je bij ons zal uitvoeren. Van gasten aan de balie helpen met vragen en klachten of e-mails beantwoorden. Je mag bij ons alle werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. En als iets even niet lukt, staan wij natuurlijk altijd voor je klaar!