Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Camping de Zandput

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hoi, ik ben Ellie  beheerder van Camping de Zandput. Eén van mijn taken is onder andere het begeleiden van onze stagiaires van sport en animatie, wat ik met veel plezier doe. Mijn collega Daniëlle is Hoofd Receptie en begeleidt onze Front Office studenten.
 
Hi Ellie en Daniëlle! Jullie kunnen ons alvast iets vertellen over Camping de Zandput?
Camping de Zandput ligt bij de familiebadplaats Vrouwenpolder. Gelegen aan het Noordzeestrand, in de buurt van het Veerse Meer. Het is een echte familie camping met kinderen in alle leeftijden. Ook in de omgeving is er genoeg te doen: van watersport tot dagen op het strand en van wandelen in de duinen tot terrasjes pakken in leuke dorpjes en stadjes zoals Domburg, Oostkapelle, Middelburg en Goes.
 
Ellie, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
Altijd al willen dromen om je stage lekker op het strand door te brengen? Dat kan bij ons, wij liggen nog geen 15 minuten van het strand, waar dan ook veel van onze animatie programmering plaats vindt. Sport en Animatie is bij ons op het park zeer afwisselend. Omdat je in een vrij klein team werkt ben je erg op elkaar aangewezen en zal je veel variatie hebben qua werkzaamheden in je rooster en activiteiten. De meeste gasten verblijven bij ons meerdere weken dus leer jij de kinderen goed kennen en andersom uiteraard ook. Hoe fijn is het als je vrij bent en je ligt binnen 15 minuten op je handdoek op het strand? Of je gaat na je drukke dag even s ’avonds chillen met je mede stagiaires op het strand?
 
Danielle, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Receptie?

De receptie is gevestigd in ons horeca gedeelte, hierdoor sta je niet alleen en kun je ook eventueel helpen bij je collega in de horeca op rustige momenten. Wij zijn vergeleken met andere parken een kleine receptie en je werkt daarom meestal met twee personen. In de drukke periodes worden deze diensten verdeeld en werk je op verschillende tijden. De ene keer kun je uitslapen en de andere keer moet je vroeg op. Vindt jij het fijn in een klein maar zeer enthousiast team te werken?  Dan is camping de Zandput jouw ideale stageplaats. Op de front office leer je om te gaan met gasten, inchecken, uitchecken, informatieverstrekking, diverse talen (hoofdzakelijk Duits) en ook doe je ervaring op in de horeca waar de front office deel van uit maakt.