Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

De Katjeskelder

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Wij zijn Femke, Irene en Marjolein. Marjolein begeleidt de stagiaires in de Horeca, Irene bij de Sport en Animatie en Femke op de Receptie. Marjolein en Femke zijn zelf ook begonnen als stagiaire bij Roompot Vakanties en Irene werkt al 14 jaar bij Roompot de Katjeskelder.

Jullie kunnen ons dan vast wel iets vertellen over Vakantiepark de Katjeskelder!
De Katjeskelder is gegarandeerd genieten voor jong en oud! Door de ruime ligging, midden in het bos en dicht bij Breda, is er altijd wel wat te doen. Het animatieteam zorgt er tijdens de vakantie voor dat de kinderen volop genieten. Daarnaast kunnen de gasten natuurlijk ook naar het zwembad, de speeltuin of eindeloos verstoppertje spelen in het bos. Met een eetcafé, buffet- en à-la-carterestaurant is de bourgondische traditie van Brabant hier goed vertegenwoordigd. In je vrije tijd kan jij genieten van een dagje shoppen in Breda, een dagje varen of kan je een dagje naar de Efteling.

 

Irene, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
We hebben hier het hele jaar door een gezellig klein team dat in de winter en zomer wordt verstrekt door stagiaires. Het begeleiden van stagiaires vind ik een leuke uitdaging; zoveel soorten mensen met hun eigen leerdoel en hun eigen motivatie! Belangrijke eigenschappen voor de afdeling sport en animatie zijn voor mij; enthousiasme, inzet, sociaal, motivatie en flexibel. Als jij over deze eigenschappen bezit moet je zeker bij de Katjeskelder stage komen lopen!

Femke, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Receptie?
Wat ik vooral leuk vind aan dit vak is om ervoor te zorgen dat gasten een prettig en aangenaam verblijf hebben op ons park. Werken op de receptie is afwisselend en geen enkele dag is hetzelfde. Ben jij gemotiveerd, gastvrij, sociaal en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Marjolein, waarom is het zo leuk om stage te lopen in de Horeca?
Ons team is gezellig en spontaan en kan wat leergierige, helpende handjes gebruiken.

Wie weet zien we jou binnenkort wel als onze nieuwe stagiair(e).