Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

De Soeten Haert

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Mijn naam is Berit en ik ben assistent parkmanager, waarbij ik ook verantwoordelijk ben voor Sport & Animatie. Voordat ik hier kwam werken heb ik de opleiding Leisure management aan de Hogeschool Rotterdam afgerond.
 
Hoi! Mijn naam is Naomi de Jong, ik ben werkzaam als assistent parkmanager op de parken De Soeten Haert, Klein Poelland & Zeeland Village. Ik ben in 2006 zelf begonnen als stagiaire bij de Soeten Haert en vanuit daar de kans gekregen om door te groeien.
 
Hoi Berit en Naomi! Kunnen jullie ons alvast iets vertellen over Vakantiepark Soeten Haert?
De Soeten Haert is de thuisbasis van alle 3 de parken (De Soeten Haert, Klein Poelland & Zeeland Village) De Soeten Haert is een park met 161 bungalows, het ligt direct aan de duinen en het Noordzeestrand. We zijn een park met als doelgroep families (met kinderen), ouderen. Op het park hebben we 1 centraal hoofdgebouw met daarin de receptie, supermarkt, eetcafé / snackbar, Koos kidsclub, fietsverhuur en een speelhal met een aantal speelautomaten. Verder is er in de omgeving veel te doen en zijn er vanaf de Soeten Haert vele mooie fietsroutes. We liggen op ca 2km afstand van het centrum van Renesse met vele winkeltjes, terrasjes en uitgaansmogelijkheden.
 

Berit, waarom is het zo leuk om te werken op de afdeling Sport & Animatie?
Verwachtingen zijn er om te overtreffen. Dat is mijn motto, en de uitdaging die ik graag met jullie aanga. Laten we samen iets extra’s voor onze gasten doen, waardoor hun vakantie bij ons op het park onvergetelijk wordt. Zodat gasten niet alleen tijdens hun verblijf SAMEN GENIETEN, maar ook SAMEN (NA)GENIETEN als ze weer thuis zijn! Vind jij het leuk om te leren hoe het er aan toe gaat op een vakantiepark? Meewerken in de verschillende afdelingen? Dan past een stage bij vakantiepark de Soeten Haert goed bij jou!
 
Naomi, waarom is het zo leuk om te werken op de Receptie?
Op de receptie is er elke dag een uitdaging, de uitdaging om iedere gast tevreden de receptie te laten verlaten. We proberen al onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen waar ze met veel plezier aan terug zullen denken. Op onze parken werken we nog met sleutels waardoor we al onze gasten persoonlijk kunnen begroeten bij de incheck dit is de ultieme kans om de start van de vakantie van onze gasten soepel en gastvrij te laten verlopen. Vanuit de receptie staan we voor al onze gasten klaar met raad en daad. Daarnaast ondersteunen we onze collega’s van de supermarkt en het eetcafé met kassa werkzaamheden en met het eventueel uit serveren van een kopje koffie met appelgebak. Kortom: kies je voor een stage bij ons op de parken dat staat je een veelzijdige, leerzame stage te wachten waarin je kennis maakt met alle facetten binnen onze parken