Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Hof Domburg

Hoi, wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hoi! Mijn naam is Dennis. Ik ben 24 jaar oud en werk als hoofd Sport & Animatie bij Hof Domburg. Sinds 1 september 2018 werk ik officieel als hoofd Sport & Animatie op Hof Domburg. Daarvoor heb ik op vele andere parken werkervaring opgedaan waaronder ’t Wolfsven en Roompot Beach Resort.
 
Ik ben Chantal! Ik werk sinds 2012 bij Roompot vakanties. Begonnen als stagiaire en zo doorgegroeid naar Hoofdreceptie.
 

Hoi Dennis en Chantal! Kunnen jullie alvast iets vertellen over Hof Domburg?
Hof Domburg is een groot park met vele activiteiten en andere diverse werkzaamheden waardoor mijn stage praktisch nooit saai was! Ik heb hier erg veel mogen leren. Hof Domburg ligt, zoals de naam het al zegt, in het leuke dorpje Domburg. Een dorp waar in de hoogseizoenperiodes veel te doen is. Zo heb je zelfs na het werk veel te doen. Ook ligt het park dichtbij het strand. Dit is relaxt voor zowel de gast als voor jezelf. Zo heb je het ultieme vakantie gevoel tijdens jouw stage! Daarnaast heeft Hof Domburg verschillende accommodaties waaronder bungalows, chalets, luxe villa's, safaritenten en meer dan 400 campingplaatsen. 
 
Dennis, waarom is het zo leuk om te werken op Sport & Animatie?
Sport & Animatie is als je het aan mij vraagt een van de belangrijkste afdelingen binnen de organisatie. Wij als Sport & Animatie zorgen ervoor dat de gast een top vakantie heeft en dus vaker onze Roompot Vakantie parken zal bezoeken. Verder geeft het een erg fijn gevoel als jij er persoonlijk voor zorgt dat de gast een super tijd beleefd. Een lachend kinderkoppie is tenslotte waarvoor we het doen. Verder is Sport & Animatie geweldig door de vele verschillende werkzaamheden. Je draait een knutsel in de ochtend of verschillende spelactiviteiten in de middag. Ook zijn er vele sportactiviteiten de hele dag door of voeren we in de avond een super toffe show op voor onze gasten in ons gave theater!

Wil jij een toffe stage waarbij je veel kunt leren voor de toekomst? Kom dan stage lopen bij het tofste bedrijf van Nederland!
 
Chantal, waarom is het zo leuk om te werken op Front Office?
Omdat Hof Domburg zo veelzijdig is hebben wij op de receptie te maken met verschillende gasten: zowel Nederlands als Duits. Op de receptie bieden wij jou dé begeleiding, zodat je straks niet alleen de Nederlands gasten kan helpen met hun vragen, maar ook de Duitse gasten!