Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Hunzepark

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hoi iedereen, wij zijn Jeroen en Hennie en begeleiden de studenten op hét outdoor park van Roompot Vakanties. Jeroen begeleidt de studenten op de afdeling Sport en Animatie op Vakantiepark Hunzedal én Hunzepark. En Hennie begeleidt de Front Office studenten.

Hi Jeroen en Hennie! Jullie kunnen ons alvast iets vertellen over Hunzepark?
Het recreatieve team vermaakt op Hunzepark jong en oud met leuke activiteiten; van bingo tot survival en van playbackshow tot kanofakkeltocht. Ook zijn er vele outdoor activiteiten op Hunzepark. Hierdoor is het park een ideale locatie voor activiteiten voor scholen, bedrijven en kinderpartijtjes! De waterrijke omgeving biedt volop gelegenheid om te vissen, kanoën, zwemmen en varen.

Jeroen, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
Het Hunzepark is een kleinschalig park met vele outdoor mogelijkheden een buitenzwembad, en een horeca gelegenheid. Op dit park is outdoor een belangrijke schakel in het geheel. De hoofddoelgroep voor outdoor zijn scholen. Wij bieden onder andere boogschieten, klimmen, vlotten bouwen en kanoën aan. Hou jij wel van een beetje actie en grote groepen begeleiden? Dan is het Hunzepark echt iets voor jou!

Hennie, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Receptie?
Het Hunzepark is kleinschalig en dat zorgt ervoor dat je veel persoonlijk contact met de gast kunt hebben. De werkzaamheden van de receptie bestaan uit meer dan alleen maar gasten in- en uitchecken, namelijk ook: kassa (zwembad, supermarkt etc), administratie, telefoon, reserveringen van bijv. kinderfeestjes en outdoor activiteiten. Als je op zoek bent naar een leuke gevarieerde stageplaats op een receptie, in een jong team (met uitzondering van mij ;)), met heel veel verschillende werkzaamheden, kom dan bij het Hunzepark stage lopen!