Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Klein Vink

Hoi, wat zijn jullie namen en wat zijn jullie functies?
Mijn naam is Niels van Rooij, hoofd Sport & Animatie op vakantiepark Klein Vink in Arcen. Ik begeleid de Sport en Animatie stagiaires op Klein Vink.
 
Hoi, mijn naam is Anniek van Heel en ik ben werkzaam als receptioniste op recreatiepark Klein Vink. In 2016 heb ik mijn frontoffice stage gelopen bij Roompotvakanties. Mijn stage heeft plaatsgevonden bij recreatiepark Klein Vink in Arcen en na mijn stageperiode ben ik werkzaam gebleven op de receptie.
 
Hoi Niels en Anniek! Kunnen jullie ons alvast iets vertellen over Klein Vink?
Midden in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen ligt Klein Vink. Ver weg van alle drukte biedt dit gastvrije vier-sterren-vakantiepark in elk seizoen een vriendelijke en ontspannen sfeer. Je kunt er kiezen uit heel veel (sportieve) faciliteiten en activiteiten. Het op het park gelegen bekende kuuroord Thermaalbad Arcen is daarnaast een bron van ontspanning. Als je na een dagje stage vrij bent, kan je hier even met de voetjes omhoog genieten van het optimale vakantiegevoel.
 
Niels, wat is er zo leuk aan werken op de sport & animatie?
De doelgroep bij Klein Vink is zoals bij de meeste parken de jonge kids 4-10 jaar, maar ook voor de ouderen is er nog altijd genoeg te beleven. Stage lopen bij animatieteam Klein Vink is zeer breed georiënteerd: Verhuurpaviljoen, Sportbalie, Binnenspeeltuin de Vinkenburcht, Glow Golf Arcen en natuurlijk de dagelijkse animatie is onderdeel van je stage. In de hoogseizoenen werken we met een groot team soms wel tot 20 personen en in de laagseizoenen meestal tussen de 5-10 personen.
 
Wat wij erg belangrijk vinden is de student een groei door te laten maken, ontwikkeling is een hoge prioriteit. Zie je stage als een kans! Alleen ben jij degene die moet laten zien of je alles uit je stage kunt halen. Wie weet tot snel bij Roompot Vakanties Klein Vink!
 
Anniek, wat vind jij leuk aan het werken op de receptie bij Klein Vink?
Wat het zo leuk maakt om op recreatiepark Klein Vink werkzaam te zijn is dat we een heel divers park zijn. Het park beschikt over bungalows, villa’s, campingplaatsen, een hotel en het Thermaalbad. De doelgroepen die bij ons op het park komen zijn dan ook van alle leeftijden en samenstelleningen. Geen 1 dag is het zelfde en samen met de collega’s zorgen we ervoor dat de gasten een aangenaam en prettig verblijf bij ons hebben.
Natuurlijk zitten er voordelen aan verbonden wanneer je bij recreatiepark Klein Vink stage gaat lopen. Zo mag je 1 keer in de week kosteloos gebruik maken van de Thermbaalbaden. Woon je te ver van het park af om elke dag naar huis te reizen, dan bieden wij stagewoningen aan op het park waar je dan samen met de andere stagiaires gaat verblijven.
 
Oftewel een stageplek met veel uitdagingen en mogelijkheden, hopelijk kunnen we jou binnenkort ook begroeten in ons team.