Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Kustpark Egmond aan Zee

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Mijn naam is Frances en sinds 2014 ben ik werkzaam als receptioniste bij Kustpark Egmond aan Zee. Ik ben begonnen als stagiaire en na mijn stage ben ik aangebleven als hulpkracht en ben ik in de weekenden blijven werken, zodat ik mijn andere stages en opleiding heb kunnen afronden. Inmiddels ben ik nu hoofd receptie en neem ik de stagebegeleiding van de receptie studenten op me.
 
Hey hallo! Mijn naam is Lorenzo Povinelli en ik ben hoofd sport & animatie op Kustpark Egmond aan Zee. In 2013 ben ik begonnen bij Roompot als guppie met een winterstage op Ferienresort Cochem en geëindigd met een fantastische eindstage op Noordzee residence De Banjaard! Na die tijd ben ik een jaar aan het werk geweest als allround medewerker en zat ik ondertussen in het Roompot showteam. Na mijn verhuizing naar de randstad kon ik gelukkig terecht bij Kustpark Egmond aan Zee. Ik moet je zeggen dat dit toch wel het hoogte punt is van mijn Roompot avontuur. Wat is kustpark Egmond aan Zee een leuk park!
 
Hoi Frances en Lorenzo! Kan je ons alvast iets vertellen over Vakantiepark Egmond aan Zee?
Kustpark Egmond aan Zee is een kleinschalig park waardoor wij met alle afdelingen in het hoofdgebouw zitten en je daarom ook meehelpt in de horeca, fietsverhuur en het afrekenen bij de supermarktkassa. Doordat iedereen elkaar altijd helpt, zijn wij een heel hecht en gezellig team waar jij deel van uit mag maken! Uit eigen ervaring kan ik je beloven dat je een geweldige stage gaat beleven waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen. Samen met de andere stagiaires mag je in de stage-unit verblijven wat er voor zorgt dat je ook na je werkdag een gezellig tijd zult hebben. Ik kijk ernaar uit om jou te mogen helpen tijdens jouw stage en om er samen een leuke tijd van te maken!
 
Frances, wat is er zo leuk aan het werk bij de Receptie
Als stagiaire aan de receptie leer je alle front- en backoffice werkzaamheden kennen. Jij bent het visitekaartje van het park en de gasten zullen met alle vragen bij jou aankomen. Daarnaast ben je vooral bezig met het in- en uitchecken, reserveringen inboeken, telefoon opnemen en mails beantwoorden, klachten afhandelen en administratieve werkzaamheden. Je staat altijd met één van de vaste receptionistes waardoor je voldoende en de juiste begeleiding krijgt tijdens jouw stage.
 
 
 
 
Lorenzo, waarom is het zo leuk om te werken op jouw afdeling?
Wanneer jij jezelf goed profileert tijdens je stage zullen in sommige gevallen kansen geboden worden en deuren voor je open gaan. En als kers op de taart kan je na een mooie werkdag een heerlijke duik nemen in de Egmondse zee en onderuit gaan liggen op het strand! Samen gaan wij ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven. We geven de gasten net dat ene extra’s, zorgen voor veel belevenis en met onze positieve instelling krijgen wij iedereen mee. Ik ben ervan overtuigd dat je een geweldige en vooral ook leerzame stage zult beleven. Er is veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Ik geef je de tools en jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren daarvan. Willen is kunnen! Ik kijk er naar uit om met jullie aan de slag te gaan.
 
Tot snel in Egmond aan Zee!