Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Kustpark Texel

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hallo wij zijn Stephanie en Nico! Stephanie is Hoofd Sport en Animatie en Nico Hoofd Receptie. Wij begeleiden de stagiaires op Kustpark Texel. Ben jij op zoek naar een stage plek? Kom dan snel naar het mooie eiland Texel. Het is prettig werken met een open werksfeer met gezellige collega’s. Je bent meer dan alleen maar een stagiaire.

Hi Stephanie en Nico! Jullie kunnen ons alvast iets vertellen over Kustpark Texel?
Zodra je de veerboot afrijdt zie je het al: een vlak polderlandschap omringd door duinen met leukedorpjes, stolpboerderijen en heel veel schapen. Kustpark Texel ligt dicht bij duinen en strand en op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. Vervelen is er op het eiland sowieso niet bij. Een dagje op het 30 kilometer lange strand, zeehonden kijken, lammetjes knuffelen, wandelen en fietsen in de Slufter, parachute springen, strandjutten of een avondje stappen in De Koog… op Texel is er altijd wat te doen.

Stephanie, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
Als stagiaire van het sport en animatieteam ben je voornamelijk bezig met het entertainen van de kinderen. Onze mascotte Koos Konijn is de grootste vriend van iedereen en samen met Koos vermaak jij de kinderen.

Van knutselen tot voetballen, tot presenteren van de minidisco of het uitvoeren van de show het is een hele veelzijdige stage. Je bent druk bezig om de gast een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De gasten zijn in een vrolijke vakantie stemming en dit zorgt voor een leuke en gezellige werksfeer. De werksfeer is ontspannen tussen de collega’s. Iedere dag is het weer een nieuwe uitdaging om de gast een gezellige en prettige vakantie te bieden.

Bij de animatie komt meer kijken dan alleen kinderen vermaken. Ook sta je bij de Koos Service Balie, dit houd in dat je ook fietsen, scooters, tennis, minigolf of Hover boards verhuurt. Jij vertelt de gasten waar, wat te doen is op Texel en beantwoordt vragen van de gasten. Kort om: jij zorgt er voor dat de gast met een tevreden gevoel vertrekt.

Zoals je kan lezen is jouw stage veelzijdig en uitdagend. Lijkt jou dit leuk en een uitdaging om op een eiland  stage te lopen? Solliciteer dan snel en wie weet zien we elkaar snel bij Roompot Kustpark Texel!

Nico, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Receptie?
Mijn naam is Nico Zoetelief, hoofd receptie van Kustpark Texel, en ik begeleid al vele jaren de stagiaires van de front-office.

Ik vind het dan ook leuk om naar jonge mensen mijn kennis en ervaring over te brengen.

De medewerkers van de receptie vormen een echt team waar jij als stagiaire onderdeel van uit kunt maken. Wij zien onze stagiaires dan ook als volwaardig medewerker van het team.

De werkzaamheden zijn heel divers waarbij wij zowel receptie als minimarkt en ook lichte horeca deel uit maken van onze werkzaamheden. Dit maakt het werk juist zo aantrekkelijk en leerzaam voor de stagiaires.

De front-office balie is het hart van het bedrijf waarbij de gast de eerste indruk op doet van het park. Ons streven is dan ook om zeer gastgericht te werken. Als stagiaire leer je hoe om te gaan met gasten en die zelfde gast een supervakantie te laten beleven.

Wanneer jij het leuk vindt om met mensen om te gaan en de aangegeven werkzaamheden jou aanspreken, solliciteer naar deze uitdagende stage en wij gaan jou een leerzame en leuke tijd bezorgen