Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Marinapark Volendam

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hallo! Mijn naam is Anita Jansen en ik ben receptioniste bij Marinapark Volendam. Daarnaast begeleid ik stagiaires.
 
Hoi, mijn naam is Vanity en ik ben hoofd Sport & Animatie op Marinapark Volendam. Het avontuur begon allemaal tijdens mijn stage op Roompot Hof Domburg waar ik van stagiaire gegroeid ben naar hulpkracht en uiteindelijk medewerker.
 
Hoi Anita en Vanity! Kunnen jullie ons alvast iets vertellen over het park waar jullie werken?
Bij Marinapark Volendam bieden wij zowel bungalows als hotelkamers aan. Daarnaast hebben wij ook een camperparkeerplaats en diverse faciliteiten waar onze gasten gebruik van kunnen maken. De ligging van ons park is super om de omgeving te verkennen. Met een half uurtje ben je met de bus midden in Amsterdam en zelfs op 10 minuten loopafstand is het bruisende centrum van Volendam al te vinden. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je intern bij ons verblijft in de stagebungalow op ons park. Wat wij vooral leuk vinden aan werken bij Marinapark Volendam, is dat we een klein en hecht team zijn. Iedereen helpt elkaar waar nodig en vrijwel iedereen is flexibel inzetbaar op meerdere afdelingen.
 
Anita, waarom is het zo leuk om te werken op de Receptie?
Tijdens je stage zal je leren om zelfstandig aan het werk gaan bij de receptie. Hier ben je het visitekaartje van het park en kom je veel in contact met onze gasten, zowel uit binnen- als buitenland. Jij kunt er voor zorgen dat onze gasten met een fijn gevoel aan hun vakantie beginnen en met een glimlach ons park weer verlaten. Een echte uitdaging is om het gastencontact voorop te zetten en daarnaast de veelvoorkomende backoffice taken te verrichten. Een stage bij de receptie is zeer afwisselend. Geen dag is hetzelfde!
 
Vanity, waarom is het zo leuk om te werken in de Animatie?
Als je bij ons komt stage lopen, ben je voornamelijk bezig met het entertainen van de kinderen. Onze mascotte Koos Konijn is de grootste vriend en samen met Koos Konijn vermaak jij de kinderen. Tijdens je werk ben je vaak aanwezig in de Koos Kids Club, waar je samen met de kinderen gaat knutselen, dansen, koekjes bakken en ga zo maar door. Ook verhuur jij fietsen aan onze gasten die graag een dagje Volendam in gaan of de omgeving willen verkennen. Daarnaast help je wel eens mee op één van onze andere afdelingen. Geen dag is dus hetzelfde. En dat maakt het werken hier zo leuk. Werken bij Roompot is uitdagend, leerzaam en absoluut nooit saai! Ervaar het zelf en solliciteer ook bij Roompot Vakanties.