Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Noordzee Residence Cadzand-Bad

Wie ben je en wat is je functie?
Hey hallo allemaal, wat leuk dat je stage wilt komen lopen bij Roompot Vakanties. Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen: Mijn naam is Nick Arents, 24 jaar oud en stagebegeleider van het Sport & Animatie-team bij het mooiste en meest luxe park van Roompot.

In 2014 ben ikzelf, net als jij straks, begonnen als stagiaire bij Roompot Vakanties. Eerst een tijdje bij Kustpark Zeebad en daarna verhuisd naar het grotere Noordzee Résidence Cadzand-Bad.  Na een hele succesvolle stage in Cadzand, ben ik hier ook blijven werken als Assistent-hoofd S&A en vanaf 2016 heb ik de functie van Hoofd Sport & Animatie overgenomen.

Dit betekent dat ik eindverantwoordelijk ben voor alles dat te maken heeft met sport, animatie, entertainment, themadagen en evenementen op ons park.
 
Hoi Nick! Kan je ons alvast iets vertellen over het park waar je werkt?
Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een schitterend villapark gelegen in het meest zuidwestelijke dorpje van Nederland, omgeven door een mooi duinlandschap, met de typische sfeer van de West-Vlaamse streek. Vanaf de entree van het park bereik je het strand op slechts 350m. In en rond Cadzand-Bad kun je eindeloos snuffelen in leuke winkeltjes en bovenal culinair genieten in verschillende toprestaurants. Een dagtochtje naar Knokke, Brugge of Sluis maakt de luxe vakantie op Noordzee Résidence Cadzand-Bad helemaal compleet. Het park beschikt over tal van voorzieningen. In het midden van het park vind je het centrumgebouw met daarin de receptie, supermarkt, Restobar @ZAND, een groot en gezellig terras en natuurlijk de Koos Kids Club met een uitgebreid kinderanimatieprogramma. Niet alleen is er kinderanimatie maar ook voor de grotere gasten valt er van-alles-en-nog-wat te beleven.

Op Noordzee Résidence Cadzand-Bad staat de gast ECHT centraal. Service verlenen staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Mede daardoor zijn we al meerdere malen een Award winnend park geweest en hebben we ook in 2018 de Award voor  ‘Beste Bungalowpark van Zeeland’ behaald.
 
Waarom is het zo leuk om te werken op jouw afdeling?
Zodra je stage komt lopen bij het S&A team van Noordzee Résidence Cadzand-Bad, kom je terecht in een team waarin service verlenen, samenwerken en plezier maken centraal staan. Want wanneer jij plezier en vrolijkheid uitstraalt, zullen de gasten dit ook zo ervaren.

Samen met de rest van de crew zorg je voor een onvergetelijke vakantie voor onze gasten, een vakantie die garant staat voor een periode vol beleving, fun en memorabele momenten.
Geen dag zal hetzelfde zijn: de ene ochtend werk je mee in de Koos Kids Club, en loop je in de middag mee met het ontvangst, waar je de gasten met je mooiste glimlach verwelkomt op ons park. Terwijl je een andere dag misschien eerst kunt uitslapen en pas in de middag begint met een schatzoektocht op het strand, zodat je in de avond kunt stralen in de avondshow.

Door zo’n breed aanbod aan activiteiten en werkzaamheden kun je jezelf in mum van tijd ontwikkelen. Doordat ikzelf ook als stagiaire ben begonnen, weet ik precies wat er voor nodig is om jouw te helpen om boven jezelf uit te stijgen!
So let’s make it happen! :)