Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Noordzee Résidence de Banjaard

Wie ben je en wat is je functie?
Hallo, Mijn naam is Jill Derksen en ik ben Hoofd Sport & Animatie van Noordzee Résidence de Banjaard. Zelf ben ik begonnen als niveau 4 stagiaire op Roompot vakantiepark Kijkduin en daarna door voor mijn eind stage hier op Noordzee Résidence de Banjaard! Er zijn bij de Roompot veel mogelijkheden om door te groeien je krijgt er ook echt de kans voor!
 
Kan je ons alvast iets vertellen over het park waar je werkt?
Het park Noordzee Résidence de Banjaard ligt direct aan het strand heerlijk om even te wandelen tijdens je pauze of natuurlijk lekker in de zon te liggen op je vrije dag. Het park behoort tot de wat kleinere parken maar toch bieden we veel faciliteiten aan. De ene dag werk je in de animatie en de andere dag help je gasten bij het huren van een fiets.
 
De afwisseling vind ik dan ook het leukste. De huisjes op Noordzee Résidence de Banjaard zijn bijna allemaal van een eigenaar en daarom zie je deze gasten ook vaak terug. Na een tijdje ga je de families herkennen en bouw je een band op met de gast. Dat maakt het werk nog een stuk leuker! Niet te vergeten dat de omgeving in Zeeland prachtig is van de Deltawerken Neeltje Jans tot de oude binnenstad van Middelburg. Genoeg te doen dus!
 
Waarom is het zo leuk om te werken op jouw afdeling?
Samen met je team er voor zorgen dat de gasten op het park een top vakantie hebben is het mooiste wat er is! Op Noordzee Résidence de Banjaard heb je veel mogelijkheden om jezelf te leren kennen en jezelf te verbeteren. In de fietsverhuur leer snel en goed de Duitse taal en daarnaast geven optredens op het podium je veel energie. Bij Noordzee Residence de Banjaard proberen we iedere dag ons voor 100% in te leven. Bij Noordzee Résidence de Banjaard loop jij de stage van je leven!