Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Roompot Beach Resort

Hoi! Wie ben je en wat is je functie?
Wij zijn Fiona van Geel, Hoofd Sport en Animatie en Jessica Stoop, Assistent hoofd Sport en Animatie op Roompot Beach Resort te Kamperland. Wij begeleiden de stagiaires tijdens hun stage op de sport en animatie.
 
Ik, Jessica, ben in mei 2018 ben ik begonnen met mijn werkzaamheden bij Roompot en doe ik elke dag mijn best om het hoogst haalbare uit mijn werk te halen. Deze inzet heeft me gebracht tot waar ik nu ben, namelijk Assistent- hoofd Sport en Animatie.
 
Het begon allemaal met mijn voorliefde voor entertainen. Dit heb ik uiteindelijk gekoppeld aan de studie Leisure & Hospitality (host) en Leisure & Hospitality (Executive) waarnaast ik al diverse stages bij Roompot heb gelopen en toevallig ook hier op Roompot Beach Resort!
 
Hoi allen! Kan je ons alvast iets vertellen over Roompot Beach Resort?
Roompot Beach Resort is een kust vakantiepark wat van alle gemakken is voorzien. Dit pareltje aan de zeeuwse kust zorgt tevens door zijn mooie omgeving voor een ultieme vakantiebeleving. De gasten zijn vrij divers en komen in verschillende nationaliteiten voor. Of gasten nu logeren in een comfortabel huis, een chalet of een echt Beach House, de zee is altijd dichtbij! Natuurlijk is er ook op het park van alles te doen. Wat dacht je van een duik in het subtropisch zwembad? Knutselen in de Koos Kids Club, gamen in de ChillZone of een borrel  met zicht op zee. 
 
Hierdoor is geen dag hetzelfde en blijft het werken op Roompot Beach Resort elke dag een aangename uitdaging. 
 
Fiona en Jessica, waarom is het zo leuk om te werken op jullie afdeling?

Als stagiaire krijg je de mogelijkheid om kennis op te doen en te verbreden op de afdelingen Sport en Animatie, Zwembad en Fietsverhuur. Hier leer je om te gaan met de diversiteit van de gasten en om de gasten een geweldig vakantie gevoel te geven.
Bij sport en animatie leer je onder andere hoe je om moet gaan met kinderen in verschillende leeftijd categorieën, de jeugd en de volwassenen. Voor deze leeftijd categorieën organiseert sport en animatie leuke sport-, gezins- en avondactiviteiten. Hierbij kun je denken aan koekjes bakken, voetballen, krabbenjacht met koos en natuurlijk de minidisco. Zoals je kunt lezen is er een groot aanbod voor jong en oud en is het aan jou om je alles eigen te maken en de gasten een zo’n leuk mogelijke vakantie te bezorgen.