Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Strandpark Duynhille

Hoi, wie ben je en wat is je functie?
Mijn naam is Joeri Melissant en ik ben Hoofd Sport & Animatie op Strandpark Duynhille in Ouddorp aan Zee.
 
Hoi, mijn naam is Jorien Koppenaal en ik begeleid de studenten die stage komen lopen op de receptie van Duynhille.
 
Hoi Joeri en Jorien! Kunnen jullie ons alvast iets vertellen over Duynhille?
Strandpark Duynhille is een klein, luxe en mooi park. Het park ligt in het plaatsje Ouddorp waar de zon altijd schijnt en veel gasten 's zomers naar het strand gaan. Het is erg leuk om met alle afdelingen kennis te maken, zodat je heel veel kunt leren en de gast met alles wat je maar kunt bedenken kunt helpen en op nummer 1 kunt zetten!
 
Joeri, waarom is het zo leuk om te werken op de afdeling Sport & Animatie?
Iedere dag staan wij voor alle gasten klaar om ze een fantastische dag te bezorgen. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat maken wij er een feestje van, zodat alle kinderen met een vrolijk gezicht op ons park aankomen en weer vertrekken. Binnen de afdeling Sport & Animatie is er veel ruimte voor uitdaging en zelfstandigheid, zo kan er veel geleerd worden tijdens een stageperiode. Daarnaast gaan we vooral met zijn allen genieten en maken we er met elkaar, en met de gast, een feest van!
 Jorien, waarom is het zo leuk om te werken op de Receptie?
Wat zo leuk is aan het werken op de receptie van Duynhille, is vooral de variatie! Naast het werk van de receptie zelf, spring je ook  bij in de horeca en in de supermarkt. Hierdoor ben je elke dag met verschillende werkzaamheden bezig en dat maakt stagelopen bij ons erg leuk. Omdat jij bij ons heel veel mag doen, kan je er ├ęcht achter komen of werken op de receptie iets voor jou is.