Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hallo! Wij zijn Bob en Marjolein. Marjolein is stagebegeleider op de receptie en Bob de stagebegeleider bij de Sport en Animatie. Wij zijn allebei onze Roompot carrière begonnen als stagiaire!

Hi Bob en Marjolein! Jullie kunnen ons vast iets vertellen over Roompot vakantiepark Aquadelta?
Roompot Vakantiepark Aquadelta ligt vlak bij Bruinisse, een dorp aan het Grevelingenmeer. Je kunt op het Grevelingenmeer verschillende watersporten uitoefenen. Het is natuurlijk super tof om in je vrije tijd een van die watersporten te proberen, een duikles te nemen of gewoon lekker te luieren op het strand! Wanneer je op vakantiepark Aquadelta stage komt lopen, heb je dus genoeg activiteiten om te doen in je vrije tijd.

Bob, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
Omdat elke dag op de afdeling Sport & Animatie een feestje is! De hele dag heb je vrolijke kinderen én volwassen om je heen. Het is jouw taak om een lach te toveren op elk gezicht, zowel jong als oud. Dit kan door middel van een superleuke knutsel of door juist een hele coole minidisco te presenteren als afsluiter van de dag.

Daarnaast krijg jij de vrijheid en mogelijkheden om jezelf ontwikkelen en jouw persoonlijke doelen te behalen!

Ik ga graag met jou aan de slag om jou om te toveren tot een echte entertainer!

Marjolein, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Front Office?
Tijdens deze stages leer je vooral om zelfstandig te denken, te handelen en problemen op te lossen. Wanneer je in ons team stage komt lopen kan jij er voor zorgen dat gasten met een brede lach de receptie verlaten, jij bent namelijk het visitekaartje van het park. Het leukste aan werken op de receptie is het contact met nieuwe gasten, die wij als team een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen. Een dag op de receptie is altijd gevarieerd en zeker uitdagend !