Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Vakantiepark Callassande

Hoi, wie ben je en wat is je functie?
Hoi hoi, mijn naam is Willemijn van der Plas, ik werk op Vakantiepark Callassande en ik ben daar verantwoordelijk voor de Sport en Animatie. Ik ben zelf begonnen als niveau 3 stagiaire op Vakantiepark Kijkduin en ik heb hier mijn eindstage succesvol afgerond. Omdat ik het erg naar mijn zin had bij de Roompot bleef ik daar nog een tijdje werken bij de sport en animatie en in de horeca. En zo kwam van het één het ander, ik kreeg de kans om bij Vakantiepark Callassande aan de slag te gaan als Assistent Hoofd Sport & Animatie. Wat ik toen erg spannend vond, maar tegelijkertijd een toffe uitdaging!
 
Hallo, ik ben Tom en samen met Willemijn begeleid ik stagiaires op Vakantiepark Callassande. Ik ben verantwoordelijk voor de horeca en voor de animatie. Ik ben gestart als hulpkracht Animatie/Receptie in Egmond aan zee vanuit deze functie ben ik doorgegroeid naar mijn huidige baan.
 
Hoi Willemijn en Tom! Kunnen jullie ons alvast iets vertellen over het park waar jullie werken?
Wij zijn een park dat grotendeels bestaat uit een camping, maar ook verhuren wij luxe lodges, safaritenten en chalets. Het park heeft een mooie en rustige omgeving waar je leuke restaurantjes en wat winkeltjes kunt vinden. Liever echt een dagje shoppen? Dan zit je zo in Alkmaar, Schagen of Den Helder (waar je ook nog eens de boot kan pakken naar Texel). Wil je juist liever helemaal niks doen op je vrije dag, dan is een stranddag echt iets voor jou: 5 minuten fietsen en je zit op het strand! :)
 
Willemijn, waarom is het zo leuk om te werken op de afdeling sport & animatie?
Wat wij jou kunnen bieden als jij bij ons stage komt lopen, is een hecht en gezellig team dat goed met elkaar samenwerkt. Daardoor kan het wel eens voorkomen dat we bij drukte elkaar helpen op andere afdelingen. En dat is weer super goed voor je ervaring en leuk voor de afwisseling. Maar grotendeels gaat jouw stage natuurlijk plaatsvinden op de afdeling Sport & Animatie, waarbij je uiteindelijk super leuke activiteiten mag gaan presenteren; de knutsel, sportactiviteiten, minidisco, karaoke, bingo, quizavonden en ga zo maar door! Maar voordat het zover is gaan wij samen jou hiervoor klaarstomen. Met goede begeleiding, vriendelijkheid, samenwerking en wat gezelligheid komen wij heel ver!
 
Ben jij een echte entertainer en ben jij bereid om nog meer te leren? Dan ga jij bij Vakantiepark Callassande de stage van je leven beleven!
 
Tom, waarom is het zo leuk om te werken op Vakantiepark Callassande?
Wat ik vooral leuk vind aan werken op Vakantiepark Callassande de variatie in doelgroepen van onze gasten. Omdat er veel gezinnen op de camping staan, is het altijd een leuke uitdaging om zowel de kleine kinderen, als de jongeren en de volwassenen te vermaken. Deze verschillende doelgroepen op ons park, maakt dat we een enorm gevarieerd animatieprogramma hebben. Genoeg te doen en te leren dus! Tijdens jouw stage zullen we samen kijken waar jouw sterke punten liggen en gaan we er samen een top stage van maken.