Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Vakantiepark Hunzedal

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Onze namen zijn Jeroen Hulshof en Marlies Raterink. Jeroen is Hoofd Sport & Animatie op Hunzedal in Borger en Hunzepark in Gasselternijveen. Marlies is hoofd Sport & Animatie op Hunzedal.
 
Hoi Jeroen en Marlies! Kan je ons alvast iets vertellen over Hunzedal?
Hunzedal ligt middenin de natuur en is omringd door hunebedden. Het recreatiemeer is goed voor heel wat uurtjes waterplezier. Maar ook bij wat minder weer bieden de vele faciliteiten volop plezier. Het park beschikt over Bungalows (75) Chalets (152) Hunzetenten (25) en Campingplaatsen (300). In het hoofdgebouw hebben we een bruin café, restaurant, receptie, subtropisch zwembad en bowlingbanen. Buiten op het park beschikken we over een mooie zwemplas met zandstrand en vele speeltoestellen. Verder is er natuurlijk de Koos Kids Club van waaruit alle activiteiten worden geregeld voor alle leeftijden.
Jeroen en Marlies, wat is er zo leuk aan het werk op Hunzedal?
De hoofd doelgroep op Hunzedal zijn gezinnen met jonge kinderen. Het Hunzepark is een kleinschalig park met vele outdoor mogelijkheden een buitenzwembad, en een horeca gelegenheid. Op dit park is de Outdoor een belangrijke schakel in het geheel. De hoofddoelgroep voor de Outdoor zijn scholen. Wij bieden o.a. aan, boogschieten, klimmen, vlotten bouwen, kanoën enz. Als je van echt animatiewerk houdt, is Hunzedal echt “the place to be”, doordat we een heel uitgebreid animatieprogramma aanbieden waar je zelf deel van uit maakt. Ben je meer van het uitdagende en grote groepen begeleiden? Dan is het Hunzepark echt iets voor jou. Dus kortom: twee totaal verschillende parken met voor elk wat wils!!