Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Vakantiepark Kijkduin

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hallo, ik ben Britt en ik begeleid de stagiaires op Sport en Animatie. Zelf ben ik op Roompot vakantiepark Kijkduin begonnen als niveau 4 stagiaire, ik heb hier mijn eindstage succesvol afgerond. Er was mij altijd al verteld dat Roompot veel kansen biedt, ik heb het écht ervaren!
 
Hoi, ik ben Fleur. Ik begeleid de Receptie stagiaires.
 
Hoi Britt en Fleur! Jullie kunnen ons alvast iets vertellen over Roompotpark Kijkduin?
Roompot vakantiepark Kijkduin is een top plek om stage te lopen. Je zit heerlijk aan de kust, dichtbij Den Haag en Scheveningen is nog op de fiets te bereiken. Je hebt altijd een leuk team met veel gezellige collega’s om je heen, veel verschillende afdelingen op het park en altijd staat iedereen voor je klaar! Roompot vakantiepark Kijkduin is dé plek om je stage te volgen!
 
Britt, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de afdeling Sport en Animatie?
Samen zorgen we ervoor dat onze gasten een top tijd hebben op ons park. We zorgen voor veel beleving, gezellige momenten en een écht vakantiegevoel. Buiten het harde werken om, zorg ik er natuurlijk ook voor dat er tijd is voor gezelligheid, een potje teambuilding beachvolleybal bijvoorbeeld!
Fleur, waarom is het zo leuk om stage te lopen op de Receptie?
Ben je op zoek naar een uitdagende stage met leuke collega's? Kom dan bij Kijkduinpark stage lopen. Je krijgt bij ons goede begeleiding tijdens je stage en daarnaast werk je ook nog eens in een gezellig team. Ons doel is om jou een leuke tijd te laten beleven bij ons!
 
Wil je daarnaast ook nog Duits leren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Heel het jaar door hebben wij veel Duitse gasten. Als receptie stagiaire ben je het visite kaartje van Roompot Vakantiepark Kijkduin.