Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Vakantiepark Zeebad

Hoi! Wie ben je en wat is je functie?
Hoi, ik ben Petra Varin en ik ben de stagebegeleidster van de Receptie studenten op vakantiepark Zeebad.
Hoi Hoi, Mijn naam is Selina Gersee ik werk bij Roompot Vakantie Zeebad! Mijn functie hier is Manager Sport & Animatie. Ik ben zelf begonnen als stagiaire hier op Zeebad en zo doorgegroeid.
 
Hoi Petra en Selina! Kan je ons alvast iets vertellen over Zeebad?
Vakantiepark Zeebad is een vrij groot park, waar in de schoolvakanties voornamelijk gezinnen met jonge kinderen komen en buiten het seizoen om ook veel senioren zitten. We zitten heerlijk vlak bij het strand en daar maakt iedereen ook zeker gebruik van. We hebben een  hoofdgebouw waar je de horeca, zwembad, receptie, sporthal en natuurlijk Kidsclub kan vinden. Koos Konijn loopt ook bij ons gezellig rond en is bij verschillende activiteiten te vinden. Ook in het zwembad hebben wij verschillende activiteiten om te doen zoals, Aquafitness, aquafun en aquadance. Verder hebben we vrij veel vaste gasten op het park wat betekent dat ze hier vaak zijn en je de gasten goed leert kennen.
 
Petra, waarom is het zo leuk om te werken op de receptie?
Binnen de werkzaamheden van de receptie op Zeebad, zou vooral zeggen dat de afwisseling erg leuk is. Geen dag is hetzelfde en je mag veel doen! Zo werk je naast de vele leuke werkzaamheden binnen de receptie ook af en toe in de horeca en verkoop je wel eens broodjes! Daarnaast is werken op Zeebad erg leuk, omdat het een klein, maar heel gezellig park is met een leuk en hecht team. Wij werken erg graag samen om een top tijd van jouw stage te maken!
 
Petra, waarom is het zo leuk om te werken op de afdeling Sport & Animatie?
Het is leuk om te werken op mijn afdeling omdat  je veel kan leren en doen er  is elke dag een nieuw feestje! We staan ervoor om elke gast met een glimlach naar huis te laten gaan en een geweldige vakantie te geven. We werken niet alleen met het S&A team of zwembad maar ook met horeca en receptie. Je krijgt ook de mogelijkheid om op verschillende afdelingen te lopen hierdoor leer je het bedrijf ook beter kennen. Ook zijn er groeimogelijkheden en een toffe show die we in de zomer doen!