Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Weerterbergen

Hoi! Wie zijn jullie en wat is jullie functie?
Hoi mijn naam is Frank van der Sluis en ik werk bij vakantiepark Weerterbergen als hoofd Receptie.
Hallo, mijn naam is Nick Stappers en ik ben Hoofd Sport & Animatie op vakantiepark de Weerterbergen in Weert.
 
Hoi Frank en Nick! Kan je ons alvast iets vertellen over het park waar je werkt?
Het park de Weerterbergen is één van de grotere parken die Roompot Vakanties heeft. Op ons park zijn vele faciliteiten waar je als stagiaire een mooie stage (allround) binnen sport en animatie kunt stage lopen. (zwembad, kidsclub, activiteiten, glowgolf, fietsverhuur, chillzone & sportbalie, receptie). Hierin kun je jezelf dus op verschillen de mogelijkheden ontwikkelen, waardoor je na je stage een mooie ervaring hebt opgedaan op de Weerterbergen.
 
Nick, waarom is het zo leuk om te werken op de afdeling Sport & Animatie?
Het is leuk om op onze afdeling te werken omdat je veel variatie hebt in de wisselende diensten. Verder is het team ontzettend groot waar je veel van kan leren en wat natuurlijk ontzettend gezellig is om vele nieuwe mensen te leren kennen.
Frank, waarom is het zo leuk om te werken op de Receptie?
De receptie is vaak de eerste en laatste indruk van een gast. Uiteraard zorgen wij een gastvrije benadering van onze gasten, helpen wij hun met in – en uitchecken en hun weg over/ rond het park. Verder proberen wij voorkomende zaken en onvolkomenheden voor onze gasten op te lossen. Wij communiceren veel aan de balie evenals via de telefoon en schriftelijk per email. Daarnaast maken wij boekingen voor onze gasten, adviseren we onze gasten uitstapjes voor de omgeving en verkopen tickets voor dag attracties.
Naast veel frontoffice werkzaamheden hebben wij ook backoffice werkzaamheden, zoals het verschaffen van informatie over reserveringen voor andere afdelingen en het management.