Veelgestelde vragen Stage

Veelgestelde vragen Stage

Veelgestelde vragen Stage

Stage vragen

Voor meer informatie over een interessante stage bij Roompot Vakanties kun je contact opnemen met het Roompot Stagebureau. Dit kan per mail via stage@roompot.nl en telefonisch via 0113 – 374321.

Intern verblijf is niet verplicht tijdens je stage. Als je goed op en neer kunt reizen, is dit ook prima.

Graag zien wij eerst een overtuigende motivering tegemoet waarom jullie geschikt zijn om samen op stage te gaan. In principe zijn wij geen voorstander van samen plaatsing omdat er dan groepsvorming binnen een groep kan ontstaan en dat willen wij graag voorkomen! Wanneer iedereen nieuw is voor elkaar binnen een team, maak je veel sneller contact met anderen.

De werktijden verschillen per park. Je werkt gemiddeld 40 uur per week en je bent standaard 2 dagen per week vrij. Soms zijn deze achter elkaar, soms niet.

Je ontvangt automatisch een bericht in je mailbox als je sollicitatie succesvol is verstuurd. Indien dit niet het geval is, probeer het dan nog een keer. Als ook de tweede poging is mislukt, kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0113-374321 of per mail via stage@roompot.nl .

Je mag tijdens je sollicitatie een voorkeur voor een park doorgeven. Wij kunnen geen garantie geven dat je automatisch op dat park wordt geplaatst. Wij streven er naar om een match te maken op basis van verschillende onderdelen zoals stagebegeleiding, opdrachten en grootte van het park waardoor jij het meest uit je stage gaat halen!

Natuurlijk kan je solliciteren! Kies uit één van de functies die op de website staat voor het online sollicitatieformulier of solliciteer per mail via stage@roompot.nl

Je kunt binnen een week een reactie van ons verwachten op jouw sollicitatie. 

Ja dat kan op alle Roompotparken. De accommodatie bij intern verblijf varieert van een simpele stacaravan tot een luxe villa, het verschilt per park. Al onze accommodaties beschikken over dezelfde standaard voorzieningen.