Vakantiewerk?

Operationeel Management

Afdeling Techniek en Beheer
De afdeling ´Techniek en Beheer´ is verantwoordelijk voor (centrale inkoop van) het kwalitatieve onderhoud aan de wegen, de buitenruimten en centrale faciliteiten van onze parken. Denk verder ook aan kwalitatief groenonderhoud, afvalinzameling en alle overige technische zaken op de Roompot Vakantieparken. De afdeling houdt zich ook bezig met het arbobeleid van de organisatie en de techniek van de zwembaden op de parken.
 
Afdeling Cleaning
De afdeling ´Cleaning´ werkt vanuit ons hoofdkantoor zeer betrokken mee aan de (centrale inkoop van) cleaning op de parken. De ondersteuning en bijsturing wordt gegeven aan alle parken dus ook aan die parken waar de cleaning met externe partijen wordt georganiseerd. Processen worden continue concern breed én op parkniveau geanalyseerd en geoptimaliseerd. Tenslotte onderhoudt afdeling Cleaning de contacten met externe partners en leveranciers inzake cleaning.
 
Afdeling Horeca en Retail
De afdeling ´Horeca & Retail´ houdt zich bezig met het ontwikkelen van een vernieuwend aanbod en het organiseren van een centrale inkoop voor horeca gelegenheden, supermarkten en shops op onze Roompot parken. Daarnaast zorgen zij samen met de parken ieder half jaar voor een vernieuwende menukaart in onze horeca gelegenheden. Het samenstellen en trainen van recepturen en het ontwikkelen van (eventueel met behulp van externen) behoort ook tot de verantwoordelijkheid van de afdeling.