Vakantiewerk?

Sales, Marketing en E-commerce

De Sales en Marketing afdeling van Roompot Vakanties is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. De Sales & Marketing afdeling bestaat uit diverse teams. Deze teams werken samen om via diverse kanalen de gasten te werven en te inspireren.
 
CRO team
Het CRO team is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Het team is continu bezig om de websites van Roompot te verbeteren. Het doel is altijd het zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om een boeking te plaatsen. Het boeken van een vakantie moet namelijk net zo relaxt voelen als de uiteindelijke vakantie zelf. Ze organiseren dit door onder andere het bedenken van nieuwe concepten en deze te testen.
 
E-Commerce team
Het E-commerce team houdt zich bezig met zaken als online marketing, social media, content van de websites en e-mailmarketing. Een steeds belangrijkere taak van het E-commerce team is het optimaliseren van onze online platforms. Door beter in te spelen op wat een bezoeker zoekt en verwacht, hopen we een betere klantervaring te bieden.
 
Marketing en (Park)communicatie
De Marketing & (Park)communicatie collega’s zijn verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van diverse projecten. Daarnaast verzorgen zij allerlei soorten drukwerk zoals parkplattegronden, advertenties, magazines en bewegwijzering op de parken.