Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Horeca

Het werken in de horeca is heel veelzijdig. In de bediening, keuken, snackbar of spoelkeuken, het kan allemaal. Als medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en dat ze de volgende dag zeker nog eens terugkomen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de collega’s in de keuken die ervoor zorgen dat de maaltijden heerlijk smaken en er goed uitzien. In de snackbar bereid je eenvoudige snackmaaltijden en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekker snelle maaltijd of snack.

 

samen genieten begint bij kees..

"Mijn team heeft geen extra peper nodig. Vol passie gaan mijn brigade en ik aan de slag met de meest heerlijke gerechten voor onze gasten. Bijzondere wensen? Daar draai ik mijn hand niet voor om, ik houd wel van een uitdaging. Liefde gaat immers door de maag!"

Bekijk alle vacatures!