Wij ontvangen veel vragen over het coronavirus (COVID-19). Bekijk onze contact pagina

Vakantiewerk?

Supermarkt en Winkels

Als de gasten langzaam ontwaken in hun vakantieverblijf ben jij met je collega’s in de supermarkt al gestart met het bakken van overheerlijke broodjes, stokbroden en lekkernijen. Naast de verse broodjes en lekkernijen bieden wij onze gasten een tal van producten voor de dagelijkse boodschappen. Als medewerker in de supermarkt ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor allerlei taken. De ene dag sta je ingepland om broodjes af te bakken, de volgende dag zit je achter de kassa en de daarop volgende dag houdt je je bezig met het aanvullen van de winkel.

Je werk is dus super veelzijdig en samen met je collega’s zorg je er elke dag weer voor dat de gasten met een heerlijk ontbijtje of andere boodschap tevreden de supermarkt verlaten.

 

samen genieten begint bij wesley..

"Ik assisteer onze gasten graag bij het verzamelen van hun dagelijkse boodschappen in onze overzichtelijke winkel . Daarnaast help ik ze net zo makkelijk bij het kiezen van een leuke activiteit in de omgeving. Erg leuk als ze de volgende dag enthousiast komen vertellen over hun avontuur."

 

Bekijk alle vacatures!