Touroperating

Touroperating

De dagelijkse werkzaamheden van de afdeling Touroperating bestaan uit het verwerken en controleren van boekingen in het reserveringssysteem, het uitbrengen van offertes, het beheren van allotment (toekennen en terugvragen) en het onderhouden van contacten met onze partners in binnen- en buitenland. Daarnaast behoort het uitzetten van commerciële acties in samenwerking met andere interne afdelingen ook tot de taken.

Sinds 2010 worden naast de parken van Roompot Vakanties nauwkeurig geselecteerde vakantiebestemmingen van verschillende aanbieders gepresenteerd onder de noemer Roompot Reizen. In principe worden de rollen hier omgedraaid en opereert Roompot Reizen als zijnde een boekingsagent. Het aanbod is gevarieerd, de kwaliteit blijft gewaarborgd en door samenwerking met gecertificeerde partners is het aanbod van Roompot nog ruimer en heeft de klant nog meer keuze uit prachtige bestemmingen door heel Europa.

Naast het stukje touroperating en Roompot Reizen is de afdeling touroperating ook verantwoordelijk voor de verhuur van onze hotels, zowel via directe kanalen als via partners. Daarnaast is afdeling touroperating ook verantwoordelijk voor RP Care. RP Care biedt mensen die afhankelijk zijn van zorg de oplossing om toch onbezorgd op vakantie te kunnen.